Вижте нашите типове приключенски емоции и незабравими изживявания. Изберете и…Let’s JoY

ПОЛЕТ НАД ВИТОША

Насладете се на пълна въздушна обиколка на един от символите на София – Витоша. По време на полета ще видите величието на българската столица от високо, летейки над южната част на околовръстния път. Ще минем и покрай кулата „Копитото“ преди да заобиколим Витоша от юг. По време на полета ще имате страхотната възможност да направите панорамни снимки на сините води на язовирите Студена и Искър, както и на зелените хълмисти равнини в региона.

ПОЛЕТ ДО РИЛСКИТЕ ЕЗЕРА

Да летиш над тези природни феномени е фантастично приключение. Седемте рилски езера са обгърнати съвсем естествено от величествените планински върхове. Просто се отпуснете и се доверете на нашите професионални пилоти. Седемте рилски езера са най-предпочитания маршрут, защото по време на този 60 минутен полет ще може да се насладите на езерата в тяхното синьо великолепие, високите планини, ще зърнете и Рилския манастир. По време на полета ще видите и яз. Искър и зелените поля наоколо.

iskur-image

Полет над яз. Искър

Щом се озовете над сините води на язовир Искър, ще бъдете изненадани от размера на най-големия язовир в страната. Самолетът прелита ниско над бреговете му, за да може да се насладите на заливите и множеството къмпинги и рибари. Срещу Вас ще се извиси Рилският масив с най-високия връх на Балканите – Мусала 2 925 м. На връщане ще видите зелени поля, китни селца и вили край София. Полетите се извършват от летището на китното селце Лесново само на 30 км от София.

Полет с двуместен самолет

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарете си красиви и незабравими могове с полет с двуместен самолет. Изберете продължителност на полета от 30 или 60 минути. Запазете този спомен на видео или фото с професионална GoPro камера и гледайте това изживяване по всяко едно време.

 

Насладете се природните забележителности на България. Нашите пилоти отлични гидове, които ще ви разкажат интересни факти за местата над които ще летите. Самолетите са обезопасени с парашути серийно, защото за нас Вашата безопасност е най-важна.

 

Полета със самолет е също така и прекрасен подарък, който можете да направите и на близките Ви. Като след покупката, просто им дайте подаръчният ни ваучър и те ще изберат кога да се изпълни полета.

Полет с двуместен самолеат
Тандемен полет

Тандемен полет

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Изживейте едно незабравимо приключение във въздуха, вижте седемте рилски езера от птичи поглед с полет с тандемен полет с два двуместни самолета. Изберете продължителност на полета от 30 или 60 минути. Запазете този спомен на видео или фото с професионална GoPro камера и гледайте това изживяване по всяко едно време.

 

Насладете се природните забележителности на България. Нашите пилоти са и отлични гидове, които ще ви разкажат интересни факти за местата над които ще летите. Самолетите са обезопасени с парашути серийно, защото за нас Вашата безопасност е най-важна.

 

ПоТандемният полет е също така и прекрасен подарък, който можете да направите и на близките Ви. Като след покупката, просто им дайте подаръчният ни ваучър и те ще изберат кога да се изпълни полета.

Полет с четириместен самолет

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарете си красиви и незабравими могове с полет с четириместен самолет. Изберете продължителност на полета от 10, 15, 30 или 60 минути. Запазете спомена от полета на видео или фото с професионална GoPro камера и гледайте това изживяване по всяко едно време.

 

Насладете се природните забележителности на България. Нашите пилоти отлични гидове, които ще ви разкажат интересни факти за местата над които ще летите. Самолетите са обезопасени с парашути серийно, защото за нас Вашата безопасност е най-важна.

 

Полета със четириместен самолет е също така и прекрасен подарък, който можете да направите и на близките Ви. Като след покупката, просто им дайте подаръчният ни ваучър и те ще изберат кога да се изпълни полета.

Полет със самолет 4 места
Полет с балон

Полет с балон

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарете си красиви и незабравими могове с полет с балон на горещ въздух. Изберете продължителност на полета от 30 или 60 минути за един, двама или трима възрастни. Или за двама възрастни и едно дете. Запазете спомена от полета на видео или фото с професионална GoPro камера и гледайте това изживяване по всяко едно време.

 

Насладете се природните забележителности на България. Нашите пилоти отлични гидове, които ще ви разкажат интересни факти за местата над които ще летите. Балоните са обезопасени с парашути серийно, защото за нас Вашата безопасност е най-важна.

 

Полета с балон с горещ въздух е също така и прекрасен подарък, който можете да направите и на близките Ви. Като след покупката, просто им дайте подаръчният ни ваучър и те ще изберат кога да се изпълни полета.

Полет с парапланер

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарете си красиви и незабравими могове с полет с парапланер. Изберете продължителност на полета от 30 или 60 минути. Запазете спомена от полета на видео или фото с професионална GoPro камера и гледайте това изживяване по всяко едно време.

 

Насладете се природните забележителности на България. Нашите пилоти отлични гидове, които ще ви разкажат интересни факти за местата над които ще летите. Парапланерите са обезопасени с парашути серийно, защото за нас Вашата безопасност е най-важна.

 

Полета с парапланер  е също така и прекрасен подарък, който можете да направите и на близките Ви. Като след покупката, просто им дайте подаръчният ни ваучър и те ще изберат кога да се изпълни полета.

Полет с парапланер
Офф Роад преживяване

Off Road преживяване

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарете си адреналинова инжекция и незабравими спомени с OFF Road пътуване с високо проходим автомобил или АТВ. Изберете продължителност на пътуването от 30 или 60 минути за един, двама или трима възрастни. Или за двама възрастни и едно дете. Запазете спомена от OFF Road пътуването на видео или фото с професионална GoPro камера и гледайте това изживяване по всяко едно време.

 

Усетете прилива на адреналин в тялото и се отдайте на тази щура емоция. Нашите водачи са сертифицирани за такъв тип шофиране, с тях ще сте в пълна безопасност. Също така са и добре запознати с районите в които с е провеждат тези събития.

 

Полета с парапланер  е също така и прекрасен подарък, който можете да направите и на близките Ви. Като след покупката, просто им дайте подаръчният ни ваучър и те ще изберат кога да се изпълни полета.

Полет с паратрайк

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарете си красиви и незабравими могове с полет с паратрайк. Изберете продължителност на полета от 30 или 60 минути. Запазете спомена от полета на видео или фото с професионална GoPro камера и гледайте това изживяване по всяко едно време.

 

Насладете се природните забележителности на България. Нашите пилоти отлични гидове, които ще ви разкажат интересни факти за местата над които ще летите. Паратрайковете са обезопасени с парашути серийно, защото за нас Вашата безопасност е най-важна.

 

Полета с паратрайк е също така и прекрасен подарък, който можете да направите и на близките Ви. Като след покупката, просто им дайте подаръчният ни ваучър и те ще изберат кога да се изпълни полета.

Полет с Паратрайк
Полет с Мотоделта

Полет с мотоделта

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарете си красиви и незабравими могове с полет с мотоделта. Изберете продължителност на полета от 30 или 60 минути. Запазете спомена от полета на видео или фото с професионална GoPro камера и гледайте това изживяване по всяко едно време.

 

Насладете се природните забележителности на България. Нашите пилоти отлични гидове, които ще ви разкажат интересни факти за местата над които ще летите. Мотоделтите са обезопасени с парашути серийно, защото за нас Вашата безопасност е най-важна.

 

Полета с мотоделта е също така и прекрасен подарък, който можете да направите и на близките Ви. Като след покупката, просто им дайте подаръчният ни ваучър и те ще изберат кога да се изпълни полета.