НИЕ СМЕ ЕКИПЪТ НА XJOY

Хора, водени от приключенския дух и желанието да даряваме емоции, да създаваме спомени, незабравими преживявания за важните и ценни моменти в живота Ви.

 

Създадохме активна платформа с услуги, посветени на преживявания, игри и приключения. Искаме да развием проект, което ще промени начина, по който хората гледат на приключенията, който ще им помогне да преоткрият силата на играта, да вдъхновяват и насърчават.

 

Мисията на XJOY е да изгради общност, основана на автентичен опит чрез приключения, които помагат за реализиране на потенциала и възвръщане на целта, жизнеността и енергията. Създадохме XJOY в стремежа си да предоставим на всеки желаещ възможността да изживее любопитството си към света и да сбъдне мечтите си. Искаме да направим всеки Ваш празник уникален и всеки Ваш повод незабравим. Вярваме, че приключенията изграждат способност да се преодоляват предизвикателствата.

 

Основната ни цел е удовлетворението на клиентите, затова осигуряваме обслужване на английски, български език и да направим незабравим момента на всеки наш клиент чрез разнообразието от предлагани услуги. Да създадем и изградим партньорска мрежа с голямо разнообразие от предлагани услуги за клиентите си, да увеличим продажбите си и да разширим портфолиото на услугите, които предлагаме.

В СЪРЦЕТО НИ

ПРОМЕНЯМЕ НАЧИНА, ПО КОЙТО ХОРАТА ГЛЕДАТ НА ПРИКЛЮЧЕНИЯТА И НА СЕБЕ СИ.

 

НИЕ ПОМАГАМЕ НА ХОРАТА ДА ПРЕОТКРИЯТ СИЛАТА НА ИГРАТА.

 

ВДЪХНОВЯВАМЕ, ОБУЧАВАМЕ И ОКУРАЖАВАМЕ.

Платформата XJOY предлага разнообразни услуги за клиентите си от различен тип:

ATV

Разходка с АТВ

Адреналинова разходка сред природата с високопроходимо АТВ. Вдигнете пулса си, докато карате спорно с колеги по време на тийм билдинг.
city_tour

ГРАДСКИ ТУРОВЕ

Разходете се и бъдете турист, като посетите познати исторически места и не до там, популярни и интересни културни места, които само екипът на XJOY ще Ви покаже.
flight_

Полет със самолет

Ще се насладите на красотата на България, извисявайки се над най-атрактивния в района природен феномен Седемте рилски езера.
mountain

Преход из планини и пещери

Насладете се на най-красивите планини в България с величествени панорамни гледки от Рила и Пирин с неповторима пасторална красота по пътеките и опознайте пещери с пещерни езера и такива, събрали всички видове пещерни образувания, съчетани със завидна история по времето на траките от пр.н.е.

XJOY е за всеки търсещ приключение, с което да вкара цвят в ежедневието и да разнообрази живота си.