Полет с балон

Белозем

Полет с балон

160лв за човек

Полет с балон – преживяване за любителите на по-спокойните и контролирани емоции. Един полет с балон би могъл да бъде Вашият красив емоционален подарък за любимия човек или за близък приятел. Вижте красиви гледки, които ще Ви заредят с енергия и позитивизъм, с прекрасно настроение и тема, за която дълго да разказвате. Запечатайте всеки един миг с 4К GoPro видеокамера или фотоапарат. Услугата разходка с балон включва и гид, владеещ български и английски език, който ще Ви разкаже интересни факти за местата, над които летите.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Полет с балон – преживяване за любителите на по-спокойните и контролирани емоции. Един полет с балон би могъл да бъде Вашият красив емоционален подарък за любимия човек или за близък приятел. Вижте красиви гледки, които ще Ви заредят с енергия и позитивизъм, с прекрасно настроение и тема, за която дълго да разказвате. Запечатайте всеки един миг с 4К GoPro видеокамера или фотоапарат. Услугата разходка (полет) с балон включва и гид, владеещ български и английски език. Който ще Ви разкаже интересни факти за местата, над които летите.

Полезна информация за поелт с балон

Полетите с балон са подходящи за хора, които не харесват особено много силно адреналиновите приключения. Също о от хора, които не са летяли със самолет до момента. Полета с балон е много по-спокоен, защото балона се движи с малка скорост и на по-малка височина в сравнение със самолета.

 

При един такъв полет трябва да се има в предвид, че коша на балона е открит и пасажерите се излагат на външните атмосферни условия.

 

Хубаво е да се облечете добре, защото температурата на по-голяма височина е по-ниска. Също така е добре, желаещите да летят с балон  да си носят шапка и слънцезащитни очила.

 

 

Цени за 30-минутна разходка с балон:
– за един човек – 160 лв.
– за двама човека – 300 лв.
– за 2-ма възрастни + 1 дете – 350 лв.
– за трима човека – 400 лв.

 

Цени за 60-минутна разходка с балон:
– за един човек – 260 лв.
– за двама човека – за 460 лв.
– за трима човека – 550 лв.

 

Всчики необходими подробноси за полета с балон можете да получите на телефон: +359 878 911 320

 


Какво всъщност представлява балона с горещ въздух?

Балонът с горещ въздух е въздухоплавателно средство, по-леко от въздуха, което се състои от торба, или плик, която съдържа нагрят въздух. Кошът е окачен отдолу и обикновено носи пътници, както и източник на топлина, в повечето случаи открит пламък. Затопленият въздух в плика го прави плаваем, тъй като има по-ниска плътност от по-студения въздух извън плика. Както при всички въздушни летателни средства, балонът с горещ въздух не може да лети извън атмосферата. За разлика от газовите балони, пликът не е задължително да е запечатан на дъното, тъй като въздухът близо до долната част на плика има същото налягане като околния въздух.

30 мин
10+ Възраст
  • Дестинация
  • Заминаване
    Полетите се извършват от летище Белозем
1
Полети с балон
Максималното тегло на желаещите да участват в полет е 100 кг – за 1 човек - Услугата може да се ползва и от непълнолетни лица над 10 години, като се изисква присъствието на родител и подписване на декларация за съгласие. - Резервации се правят със сериен номер на вече закупен ваучер, минимум 5 дни преди желаната дата.

Място на събитието

0.0
Rating0%