Полет с двуместен самолет

Полет с двуместен самолет

180лв за човек

Изживейте едно незабравимо приключение във въздуха, вижте Седемте рилски езера от птичи поглед с полет с двуместен самолет. Насладете се на красотата на Рила планина, запечатайте красивите спомени с професионален фотограф. Това е спомен, който остава за цял живот, особено ако е подарен от любим човек. Защото да оставиш хубав спомен, който винаги да усмихва и топли някого, това не е лесно.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Изживейте едно незабравимо приключение във въздуха, вижте Седемте рилски езера. Вижте красотата на природата от птичи поглед в полет с двуместен самолет. Насладете се на красотата на Рила, запечатайте красивите спомени с професионален фотограф. Това е спомен, който остава за цял живот, особено ако е подарен от любим човек. Защото да оставиш хубав спомен, който винаги да усмихва и топли някого, това не е лесно.

 

ПОЛЕТИТЕ се извършват от летищата Лесново, Ихтиман, Кондофрей.

 

ЦЕНА НА ПОЛЕТА:
30 мин – 180 лв
1 час – 360 лв.

 

Бихте могли да заявите транспорт до летището. Цени за тръгване от София: 40лв. за двама или 60лв. за четирима.
Максималното тегло на желаещите да участват в полет е 100 кг за 1 човек. Услугата може да се ползва и от непълнолетни лица над 10 години, като се изисква присъствието на родител и подписване на декларация за съгласие.

 

ВАЛИДНОСТТА на ваучера е 6 месеца от датата на закупуване. Възможни са връщане или замяна на ваучера до 30 дни от датата на закупуване.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ: Видеозаснемане с GoPRO камера. Цена: 20 лв.

 

Поради зависимостта от метеорологичните условия резервацията може да се направи до 5 дни преди желаната дата. Резервации се правят със сериен номер на вече закупен ваучер.

Услугата включва застраховка за времето на полета.

30 мин
10+ Възраст
  • Заминаване
    Лесново, Ихтиман, Кондофрей

Място на събитието

0.0
Rating0%