Полет с Мотоделта

Ихтиман, с. Мрамор

Полет с Мотоделта

55лв за човек

Полет с мотоделта – докоснете се до небето и бъдете свободни, като птица. Вижте това което виждат те, когато летят на високо. Полета с мотоделта се извършва в тандем с пилот, който се грижи за Вашата безопасност. Това е един от най-безопасните полети, който съществува (мотоделтата е обезопасена с парашут, серийно). Можете да правите снимки и/или видеоклип докато се наслаждавате на прасивата гледка. Запечатайте всеки един миг с 4К GoPro видеокамера или фотоапарат. Услугата разходка с мотоделта включва и пилот говорещ английски език, който ще Ви разкаже интересни факти за местата над които летите.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Полет с мотоделта – докоснете се до небето и бъдете свободни, като птица. Вижте това, което виждат те, когато летят високо. Всеки полета с мотоделтата се извършва в тандем с пилот, който се грижи за Вашата безопасност. Това е един от най-безопасните полети, който съществува (мотоделтата е обезопасена с парашут, серийно). Можете да правите снимки и/или видеоклип докато се наслаждавате на красивата гледка. Запечатайте всеки един миг с 4К GoPro видеокамера или фотоапарат (услугата се таксува допълнително). Услугата разходка с мотоделта включва и пилот говорещ и английски език, който ще Ви разкаже интересни факти за местата, над които летите.

 

Цени: 
– 10 мин – 55 лв
– 20 мин – 90 лв
– 30 мин – 130 лв
– 60 мин – 220 лв

 

Всчики необходими подробноси за полет с мотоделта можете да получите на телефон: +359 878 911 320.


Какво всъщност мотоделтапланера ?

Мотоделтапланерът е делтапланер с двигател.

Ползва се за развлечения, въздушни снимки, любителски полети, дори обработка с химикали от въздуха. Биват едноместни и двуместни.

Преимуществото спрямо делтапланера е, че може да излита от повече места, не се изисква голяма физическа сила, може да лети дълго и е по-независим от метеорологичните условия.

Едноместните апарати до 120 kg не изискват регистрация и пилотски лиценз, а и са най-достъпният и безопасен начин да полетите. Все пак е задължително пилотът да бъде обучен заради неговата безопасност, независимо че законът не го изисква. Обучението е много по-кратко и лесно, отколкото за самолетите.

Този вид спорт и развлечение – мотоделтапланеризмът, заедно с мотопарапланеризма, набира все повече привърженици, тъй като може лесно да се практикува, планерите са удобни за транспорт и съхранение, не са особено скъпи и се изпитва удоволствието от полета с открит тип апарат.

10 мин
10+ Възраст
  • Заминаване
    Ихтиман, с. Мрамор
  • Облекло
    Термо облекло, шапка, очила слънчеви, ръкавици

Място на събитието

0.0
Rating0%