Полет с парапланер

с. Мрамор

Полет с парапланер

95лв за човек

Полет с парапланер – екстремно, незабравимо, уникално изживяване. Така можем да определим да опишем полета с парапланер. Прекрасни гледки с невероятен панорамен изглед на 360 градуса, който ще спре дъха Ви. Ако искате да усетите какво е да докоснеш облаците, и да видиш света отгоре. Ако сте истински любител на екстремните приключения, то тогава полет с парапланер е Вашето изживяване. Това е една силна емоция, която си заслужава да бъде изживяна от всеки.
Услугата разходка с парапланер включва и гид говорещ английски език, който ще Ви разкаже интересни факти за местата над които летите. Всички необходими подробности за полет с балон, който Ви предлагаме можете да получите на телефон: +359 878 911 971

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Едно екстремно, незабравимо, уникално изживяване. Така можем да определим да опишем полета с парапланер. Прекрасни гледки с невероятен панорамен изглед на 360 градуса, който ще спре дъха Ви. Ако искате да усетите какво е да докоснеш облаците и да видите света отгоре – това преживяване е за Вас. Ако сте истински любител на екстремните приключения, то тогава полет с парапланер е Вашето изживяване. Това е една силна емоция, която си заслужава да бъде изживяна от всеки.
Услугата разходка с парапланер включва и пилот (говорещ и английски език), който ще Ви разкаже интересни факти за местата, над които летите. Парапланерът е обезопасен с парашут (опция, която е серийно за модела). Всчики необходими подробноси за полет с парапланер, който Ви предлагаме можете да получите на телефон: +359 878 911 320


Парапланеризъм, какво е това?

Парапланеризмът е най-простият и достъпен начин на летене. Необходими са: крило, сбруя (седалка), здрави обувки и желание. Разработен на базата на спортните парашути, парапланерът е крило, което се напълва с въздух от въздушния поток.

Парапланът е безмоторно средство за летене, но въпреки това с помощта на възходящите въздушни течения (термики) добрите пилоти могат да прелетят повече от 400 km и да се издигнат на повече от 7000 метра височина. Издигането на такива височини е обикновено опасно, единствения документиран случай на останал жив на 10 000 м. е Ева Вишнерска при инцидент. Лесен е за излитане, управление и приземяване. Крило с добавен двигател в раница или на колесен механизъм е мото парапланер . Skyrunner  е пълноценно бъги с крило и пропелер.

 

С парапланер се изпълняват:
  • Прецизен полет и целно кацане с парапланер,
  • Тандемен полет с парапланер – пилот и пасажер летят с едно крило,
  • Прелети с парапланер – полети на далечни разстояния, и
  • Аеробатика с парапланер – въздушна акробатика.

В България има много места за летене, а и парапланеризмът не зависи от летища. Едно от най-добрите места е Сопот, където се провеждат и повечето състезания по парапланеризъм. И все пак достатъчен за излитане е чист склон и подходящ вятър.

30 мин / 60 мин
12+ Възраст
  • Заминаване
    с. Мрамор
  • Облекло
    Термо облекло, шапка, очила слънчеви, ръкавици, високи обувки
1
Полети
Максималното тегло на желаещите да участват в полет е 100 кг – за 1 човек - Услугата може да се ползва и от непълнолетни лица над 10 години, като се изисква присъствието на родител и подписване на декларация за съгласие. - Резервации се правят със сериен номер на вече закупен ваучер, минимум 5 дни преди желаната дата.

Място на събитието

0.0
Rating0%